فروش گریس کلسیم
امروزه گریس ها کاربرد های بسیار زیادی در موارد مختلف صنعتی حتی خانگی دارند که یکی از مهم ترین آنها گریس کلسیم است که دارای خصوصات گوناگون و مخصوص به خود می باشد. با توجه به نیاز روز افزون مشتریان به گریس کلسیم. تولید این محصول در گذشته شدت زیادی گرفته بود. و اکنون کارخانه های مختلفی حتی در داخل کشور اقدام به ساخت و عرضه این محصول می کنند.
معرفی گریس های پایه کلسیم
گریس ها یک روان کننده حیاتی هستند که البته خاصیت روانکاری آنها از روغن کمتر می باشد. گریس کلسیم از اولین نوع گریس های تولید شده در صنعت می باشند که در سال های اخیر مدل های به روز تر و مناسب تر آنها نیز تولید شده است. این گریس ها در گذشته به روش سر تهیه و تولید می شدند. که این روش منسوخ و متوقف شده است. در حال حاضر تولید این محصول پیچیده تر شده. که در بازار آن را با نام کلسیم کمپلکس می شناسند.
مواد مهم در تشکیل گریس
اکثر گریس ها از روغن معدنی تولید شده و مشتق شده از نفت هستند. که دارای ویژگی های مختلفی همچون مقاومت در دمای بالا و پایین هستند. در ادامه مرحله تولید به آنها ضخیم کننده می زنند که در ترکیب با روغن پایه یک ساختار جامد به نیمه رسانا ایجاد کنند. و در آخر به آنها افزودنی های مختلفی می زنند که هر کدام دارای ویژگی و کاربردهای مختلفی هستند و باعث تولید انواع گریس می شوند.
معایب استفاده از گریس کلسیـم
در کنار ویژگی های مختلفی که این مدل گریس از گذشته تا به امروز برای بشر داشته است. باید به یک سری مشکلات و معایب آن نیز اشاره کنیم. پیشرفت علم سبب شناسایی این عوامل شده است . نتیجه آن اصلاح مدل های جدید گریس می باشد. مشکلاتی که در ادامه مطلب برای شما آورده ایم. دلیل اصلی کم شدن تولید این محصول به شیوه قدیمی می باشد.
مهم ترین مسئله شاید مربوط به هزینه باشد. ذرات کلسیت نتیجه کار محصول است. رسیدن به آن نقطه می تواند گران باشد. همچنین میزان ذخایر سولفونات کلسیم در دنیا محدود است و این ماده در موارد مهم دیگری چون روغن موتور، فلز کاری، مواد افزودنی روغن دنده صنعتی کاربرد دارد. و در نهایت عیب بعدی آنها مروبط به عملکرد و ضعف در قابلیت پمپاژ و آزمایش اسپری آب است.
بررسی انواع گریس
همانطور که میدانید گریس در انواع مختلفی تولید می شوند که هر کدام دارای کیفیت مجزا و موارد استفاده مخصوص به خود می باشند که با توجه به نوع نیاز خود باید با بررسی و دقت یکی را انتخاب کنید. در ادامه به بررسی بیشتر آنها پرداختیم. تا شما با مدل های مختلف گریس آشنا شوید.
گریس صابون کلسیم
این مدل را به صورت کامل در بالا توضیح دادیم. با کاربرد و معایب آن تا حدودی آشنا شدیم. به طور کلی الان از نوع گریس بیشتر برای روانکاری شاسی خودروها و صنایع فولاد استفاده می کنند.
گریس سدیم
این نوع از گریس در دماهای بالا دارای مقاومت زیادی می باشند و در واقع ویژگی مهم آنها مقاوم در برابر حرارت بودن است. اما باید بدانید که این نوع گریس در برابر آب و رطوبت مقاومتی ندارد و بیشتر برای استفاده در روانکاری یاتاقان های توپی و غلطکی مورد استفاده قرار می گیرند.
گریس آلومینیوم
یکی دیگر از انواع گریس مدل آلومینیومی آن است. که به صورت نیمه مایع با چسبندگی بالا می باشد. این نوع از گریس شباهت بسیار زیادی به مدل اولی یعنی گریس کلسیم دارند. و با توجه به قیمت و هزینه بیشتری که دارند معمولا افراد از گریس کلسیم به جای آن استفاده می کنند.
گریس لیتیم
یکی از معروف ترین و پرکاربردترین نوع گریس مربوط به همین مدل لیتیم می باشد. که علاوه بر مقاوم بودن در برابر حرارت و دمای بالا در مقابل آب نیز مقاوم می باشند. از آنها به عنوان گریس های چند منظوره استفاده می شوند. برای مصارف گوناگون صنعتی در روانکاری خودرو جز محبوب ترین ها می باشند.
سخن پایانی
در مطلب بالا سعی کردیم که توضیحات مختصر و مفیدی در ارتباط با گریس کلسیم برای شما قرار دهیم. با توجه به ویژگی ها و معایب این نوع گریس می توان گفت. شما با توجه به نیازی که دارید می توانی گریس های بر پایه کلسیم و یا سایر مدل های دیگر که معرفی کردیم تهیه و استفاده کنید